Skip to content

-22% σε φωτογραφική μηχανή Canon

can

Η φωτογραφική μηχανή DSLR Canon EOS 4000D σου επιτρέπει να φωτογραφίζεις και να μοιράζεσαι εύκολα και έξυπνα ιδιαίτερες ιστορίες με υπέροχα χρώματα, λεπτομέρειες και όμορφο φλουτάρισμα φόντου με τη ποιότητα μιας DSLR.

Η δημιουργία ξεχωριστών ιστοριών με φωτογραφίες ποιότητας DSLR και ταινίες Full HD είναι ευκολότερη από όσο νομίζεις με τη μηχανή EOS 4000D 18 Megapixel. Μοιράσου άμεσα τις λήψεις σου και αποτύπωσε εικόνες από απόσταση μέσω συμβατού smartphone χάρη στη λειτουργία Wi-Fi και την εφαρμογή Canon Camera Connect. Αποτύπωσε κάθε στιγμή ακριβώς όπως τη θυμάσαι με αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας, ταχύτητα 3,0fps και επεξεργαστή DIGIC 4+. Σύνθεσε εύκολα τις λήψεις σου με το οπτικό σκόπευτρο και δες τα αποτελέσματα στην οθόνη LCD 6,8cm.

Τράβηξε εύκολα εντυπωσιακές φωτογραφίες και κινηματογραφικές ταινίες με την DSLR Canon EOS 4000Dμε φυσικό φλουτάρισμα φόντου, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, χάρη στον αισθητήρα 18 Megapixel που διαθέτει 19 φορές μεγαλύτερη επιφάνεια συγκριτικά με πολλά smartphone.

Το πακέτο περιλαμβάνει τον φακό Canon EF/EF-S 18-135mm, ιδανικός για να ξεκινήσεις τα πρώτα σου βήματα στο κόσμο της DSLR!

canon

Εκμεταλλεύσου στο έπακρο την τεχνολογία των DSLR με basic πρότυπα αλλά και πιο προχωρημένα, που καλωσορίζουν τους επίδοξους νέους φωτογράφους και βοηθούν τους επαγγελματίες. Αξιοποίησε τις βοηθητικές λειτουργίες και τις επεξηγήσεις των ρυθμίσεων για να αριστεύσεις με manual τεχνικές, ή άφησε την μηχανή να κάνει την δουλειά μόνη της με Auto ρυθμίσεις, ώστε να αποφασίζει μόνη της για το καλύτερο αποτέλεσμα βάσει σκηνής, και άφησε την φαντασία και την δημιουργικότητά σου να σε οδηγήσει σε μοναδικά πλάνα!

Σύνθεσε απλώς το πλάνο και τράβηξε το θέμα σου για εξαιρετικά αποτελέσματα με την Έξυπνη αυτόματη σκηνή. Απόλαυσε την καθοδήγηση για τη λήψη με Άμεση προβολή με την κατάσταση Δημιουργικής αυτόματης λήψης και προσθέστε μοναδικά εφέ με τα Δημιουργικά φίλτρα. Ακόμηαπέκτησε πρόσβαση σε εύκολες οδηγίες για τη φωτογράφιση DSLR με την εφαρμογή Photo Companion της Canon (με δυνατότητα λήψης για Android και iOS).

Τράβηξε εύκολα εντυπωσιακές εικόνες, με φυσικό φλουτάρισμα φόντου, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, χάρη στον αισθητήρα 18 Megapixel που διαθέτει 19 φορές μεγαλύτερη επιφάνεια συγκριτικά με πολλά smartphone. Ακόμη, αποτύπωσε κάθε στιγμή ακριβώς όπως τη θυμάσαι με αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας, ταχύτητα 3,0fps και επεξεργαστή DIGIC 4+.

Πάτησε εδώ για να την αποκτήσεις τώρα από τα Public.

Leave a Reply

Discover more from e-prosfores

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading