Skip to content

Ασύρματα ακουστικά SONY WH-CH710N στα 79€ από τα Media Markt

Απολαύστε τη μουσική, την ταινία ή ακόμη και το παιχνίδι σας με τα ασύρματα ακουστικά WH-CH710N της SONY. Θα τα βρείτε σε προσφορά στα Media Markt στην τιμή των 79€ σε δυο διαθέσιμα χρώματα, μπλε ή μαύρο.

Περιγραφή προϊόντος SONY WH-CH710N Wireless Noise Cancelling

Τα ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου WH-CH710N προσφέρουν δυνατή ακρόαση χωρίς περισπασμούς, όπου κι αν βρίσκεστε. Με την εξουδετέρωση θορύβου μέσω της τεχνολογίας Dual Noise Sensor, καθώς και με τη λειτουργία ήχου περιβάλλοντος, μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο σε ό,τι ακούτε. Χάρη στις 35 ώρες ασύρματης αναπαραγωγής, μπορείτε να ακούτε μουσική όλη την ημέρα.

Ακουστικά που σας απομονώνουν από το θόρυβο

Είτε βρίσκεστε σε πολύωρη πτήση είτε στον δρόμο για τη δουλειά, η αυτόματη λειτουργία εξουδετέρωσης θορύβου τεχνητής νοημοσύνης (AINC) αναλύει διαρκώς τα στοιχεία των ήχων του περιβάλλοντος και επιλέγει αυτόματα το πιο αποτελεσματικό φίλτρο εξουδετέρωσης θορύβου για το περιβάλλον σας.

Ελέγξτε ό,τι ακούτε με την τεχνολογία Dual Noise Sensor

Χάρη στα διπλά μικρόφωνα με εμπρόσθια και οπίσθια τροφοδότηση, τα ακουστικά WH-CH710N εντοπίζουν περισσότερους ήχους περιβάλλοντος από ποτέ. Έτσι, είτε προσπαθείτε να αποκλείσετε τον θόρυβο κίνησης ή τις ομιλίες στο γραφείο, μπορείτε να απολαύσετε ό,τι ακούτε χωρίς περισπασμούς.

Προσαρμόστε τον ήχο σας

Χάρη στη λειτουργία ήχου περιβάλλοντος έχετε τον πλήρη έλεγχο της εμπειρίας ακρόασης. Ενεργοποιήστε τη και θα μπορείτε να ακούτε μουσική, ενώ εξακολουθείτε να ακούτε απαραίτητους ήχους, όπως τον θόρυβο κίνησης και τις ανακοινώσεις στα μέσα μεταφοράς

Ακρόαση όλη την ημέρα με γρήγορη φόρτιση

Χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου μπορείτε να ακούτε έως 35 ώρες ήχου με μία μόνο φόρτιση. Με τη γρήγορη φόρτιση, έχετε 60 λεπτά επιπλέον αναπαραγωγής με μόνο 10 λεπτά φόρτισης.

Χαρακτηριστικά SONY WH-CH710N Wireless Noise Cancelling

Εξοπλισμός

Έλεγχος έντασηςΝαι
Ενσωματωμένο μικρόφωνοΝαι
NFCΝαι
BluetoothΝαι
Έκδοση Bluetooth5.0
ΑδιάβροχοΌχι
Ειδικά χαρακτηριστικάNoise cancelling, Μέγεθος οδηγού : 30 mm, Μππαταρία μεγάλης διάρκειας έως 35 ώρες και γρήγορη φόρτιση, Ασύρματο streaming μέσω Bluetooth® και NFC™ με ένα άγγιγμα, Συμβατό με smartphone για κλήσεις hands-free και λειτουργία Voice Assistant

Γενικά χαρακτηριστικά

Βάρος223gr
Μήκος καλωδίου1.2m
Εγγύηση κατασκευαστή2 Έτος/η
Αριθμός κατασκευαστήWHCH710NL.CE7

Τροφοδοσία ρεύματος

Τύπος μπαταρίαςΛιθίου
Χρόνος ομιλίαςΈως 35 h
Χρόνος ομιλίας/αναμονήςΈως 35 h / –

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τύπος συσκευήςΑκουστικά Ασύρματα
Μετάδοση σήματοςAσύρματα
Εμβέλεια λειτουργίας10 m
Απόκριση συχνότητας10 – 22000 Hz
ΚατασκευήOver-ear
Ονομαστική αντίσταση33 Ohms
Ευαισθησία94 dB
Συχνότητα μικροφώνου7 – 20,000 Hz
Μείωση θορύβουΝαι


Αποκτήστε τα τώρα από τα Media Markt πατώντας εδώ

Leave a Reply

Discover more from e-prosfores

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading