Skip to content

Μηχανικό Gaming Πληκτρολόγιο HyperX Alloy FPS στα 64,90€ (από 89,99€) – Media Markt

Στα Media Markt μπορείτε να βρείτε σε προσφορά το μηχανικό gaming USB πληκτρολόγιο Alloy FPS της HyperX στην τιμή των 64,90€ (όφελος 25,09€ από την αρχική τιμή των 89,99€).

Το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο μπορεί να έχει κατασκευαστεί προοριζόμενο για χρήση σε παιχνίδια FPS (πρώτου προσώπου), όπως Counter Strike – Pubg – Valorant και κατ’ επέκταση Fortnite και λοιπά Shooting, αλλά παραμένει μια εξαιρετική επιλογή για παιχνίδια όλων των ειδών.

Η κατασκευή του είναι στιβαρή καθώς το πλαίσιό του είναι μεταλλικό το οποίο παράλληλα του προσδίδει και βάρος ώστε να παραμένει σταθερό στην επιφάνεια εργασίας.

Η συσκευασία περιέχει επίσης προστατευτική θήκη για την ευκολότερη μεταφορά ή αποθήκευσή του, πλήκτρα κόκκινου χρώματος για τα 1-2-3-4 και WASD με τα τελευταία να είναι και αντιολισθητικά, εργαλείο για την ασφαλή αφαίρεση των πλήκτρων και το αποσπώμενο καλώδιο για τη σύνδεσή του στον υπολογιστή.

Το προφίλ των πλήκτρων είναι σχετικά ψηλό, το οποίο είναι ιδανικό σε ότι αφορά το gaming κομμάτι, ενώ οι διακόπτες τους είναι οι πασίγνωστοι Cherry MX Switches με τον χαρακτηριστικό τους “clicky” ήχο.

Τα πλήκτρα είναι φωτιζόμενα με backlight αλλά όχι RGB. Υπάρχει η επιλογή για μόνιμο φωτισμό, breathing, κυματισμού ή μόνο των WASD – 1234 – CTRL και Space που χρησιμοποιούνται συνήθως για τον χειρισμό στα FPS παιχνίδια.

Αποκτήστε το από τα Media Markt πατώντας εδώ

Leave a Reply

Discover more from e-prosfores

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading