Skip to content

Black Friday -32% XIAOMI Redmi Note 7 64GB Blue

XIAOMI-Redmi-Note-7-64GB-Blue (1)

Το smartphone Xiaomi Redmi Note 7 έρχεται να σου δώσει κορυφαίες επιδόσεις τόσο σε φωτογραφίες όσο και στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις εφαρμογές σου, παρόμοιες με αυτές που θα έβρισκες σε συσκευές ναυαρχίδες.

Το διπλό σύστημα κάμερας του Redmi Note 7 στηρίζεται σε αισθητήρες 48MP και 5MP οι οποίοι συνδυάζονται αρμονικά με τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης. Ο βασικός φακός έχει μέγεθος 1.6μm και με την τεχνολογία Super Pixel μπορεί να σου προσφέρει έως και 4 φορές περισσότερα pixel σε σύγκριση με έναν αισθητήρα 12MP. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εντυπωσιακά καθαρές φωτογραφίες αλλά και επιπλέον λεπτομέρειες που έως τώρα δεν μπορούσες να φωτογραφίσεις με άλλη κάμερα smartphone.

XIAOMI-Redmi-Note-7-64GB-Blue (2).png

Μπορείς να ζουμάρεις σε οποιοδήποτε σημείο του πλάνου χωρίς να θυσιάζεις την ποιότητα και ευκρίνεια της εικόνας. Ακόμη κι αν βρεθείς σε μία ομαδική φωτογράφιση, μπορείς έπειτα να επεξεργαστείς την εικόνα και να δημιουργήσεις μοναδικά πορτρέτα με χαμογελαστά πρόσωπα. Ο αισθητήρας 48MP τα πάει εξίσου καλά και στη νυχτερινή φωτογράφιση αφού απορροφά περισσότερο φως, με αποτέλεσμα να φωτογραφίζεις χωρίς θόρυβο.

Οι επιδόσεις προέρχονται από τον ταχύτατο οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 660 ο οποίος περιλαμβάνει οκτώ πυρήνες Kryo αρχιτεκτονικής 14nm. Μάλιστα, με την ταχύτητα να φτάνει τα 2.2GHz αλλά και την Τεχνητή Νοημοσύνη, θα απολαμβάνεις εφαρμογές και παιχνίδια ομαλά και χωρίς καθυστερήσεις.

XIAOMI-Redmi-Note-7-64GB-Blue.png

Όλα τα παραπάνω γίνονται πραγματικότητα μέσα από την εντυπωσιακή οθόνη 6.3’’ τύπου Dot Drop. Το notch στο επάνω μέρος μοιάζει με μία μεγεθυμένη τελεία η οποία φιλοξενεί άρτια την selfie κάμερα των 15MP. Τόσο η εμπρόσθια πλευρά όσο και η οπίσθια, προστατεύονται αποτελεσματικά από γυαλί Gorilla Glass 5 ενώ και τα δύο είναι τεχνολογίας 2.5D για αναβαθμισμένη εμφάνιση και όμορφη αίσθηση στο κράτημα.

Ακόμη η μεγάλη μπαταρία των 4000mAh η οποία υποστηρίζει λειτουργία ταχείας φόρτισης Quick Charge 4, θα σου επιτρέψει να ολοκληρώνεις κάθε εργασία. Είναι ικανή να σου δώσει έως 23 ώρες συνεχόμενες για κλήσεις, 13 ώρες αναπαραγωγής βίντεο ή 7 ώρες συνεχόμενου gaming.

Δείτε την προσφορά στη σελίδα της Media Markt πατώντας εδώ

Leave a Reply

Discover more from e-prosfores

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading