Skip to content

Black Friday Τηλεόραση 55″ Smart LED 299€

hisense-hb7100-1000-1405066.jpg

Η τηλεόραση Hisense 55″ Smart LED Ultra HD HDR H55B7100 είναι εξοπλισμένη με DLED τεχνολογία πάνελ που αποδίδει σε ανάλυση Ultra HD 4K, σου προσφέρει ζωηρά χρώματαάψογη αντίθεση για καθαρή εικόνα είτε σε απόλυτο σκοτάδι, είτε σε πολύ φωτεινό χώρο, υψηλής ποιότητας HDR και βαθύ μαύρο, ώστε να απολαμβάνεις οτιδήποτε μεταξύ ταινιών και ποδοσφαίρου, gaming ή εκπομπών.

Επιπλέον, ως Smart TV, σου προσφέρει πρόσβαση για εφαρμογές TV, αναπαραγωγή ταινιών/φωτογραφιών/μουσικής κτλ, και φυσικά, τεχνολογίες για σύνδεση στο internet. Διαθέτει επίσης πολλαπλές θύρες HDMI και USB για να συνδέεις τις συσκευές σου, δίνοντάς σου την ελευθερία να απολαύσεις το περιεχόμενο που θες, με τον τρόπο που θες, σε υψηλή ποιότητα.

Πατήστε εδώ για να την αποκτήσετε από το public

Στην Ultra HD εποχή, όλα δείχνουν… κρυστάλλινα!

Η ανάλυση Ultra HD, γνωστή ως 4K, έχει 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τη Full HD. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν τα τετραπλάσια pixels στην οθόνη, επομένως υπάρχει εμφανώς μεγαλύτερη ευκρίνεια και ακριβέστερη απόδοση χρωμάτων, κάτι που συνεπάγεται δραστικά αναβαθμισμένη οπτική εμπειρία. Με το κατάλληλο 4K περιεχόμενο, όπως ταινίες ή video games, θα είσαι σε θέση να απολαύσεις μια ολοζώντανη οπτική εμπειρία όπως ποτέ πριν!

HDR για ασύλληπτο βάθος χρώματος!

Απόλαυσε μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων, με την τεχνολογία HDR. Με την τεχνολογία HDR10 που ενσωματώνεται, βλέπεις ολοζώντανη κάθε σκηνή, με τα φωτεινά και τα σκοτεινά χρώματά της να είναι ευδιάκριτα κάθε δευτερόλεπτο. Συμβατά video games και ταινίες ή σειρές, που κάνουν χρήση της τεχνολογίας HDR, θα φαντάζουν σαν πραγματικά, καθώς η ορθότερη απεικόνιση των χρωμάτων παίζει μεγαλύτερο ρόλο για κάποιους από ότι η ανάλυση εικόνας. Βέβαια, έχοντας και τα δύο, απολαμβάνεις τα καλύτερα και των δυο κόσμων. Ετοιμάσου να δεις εικόνες, όπως δεν είχες φανταστεί ποτέ πριν!

Πανίσχυρος τετραπύρηνος επεξεργαστής για ταχύτερη απόδοση

Τετραπύρηνος επεξεργαστής για ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών και εφαρμογών χωρίς καθυστέρηση. Η διαφορά γίνεται αισθητή αμέσως: ταχύτερη ταυτόχρονη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών, ταχύτερη εναλλαγή μεταξύ πλοήγησης στα περιεχόμενα και πλοήγησης στο διαδίκτυο, ομαλότερος έλεγχος της συσκευής. Αυτή η επιπλέον δύναμη αναβαθμίζει την απόλαυση στην ψυχαγωγία, μειώνοντας τον χρόνο αναμονής προς όφελος του χρόνου θέασης.

Ταινίες, φωτογραφίες και μουσική

Μετατρεψτε τη τηλεόραση σου σε cinema μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα! Χάρις στην ενσωματωμένη USB θύρα, μπορείς απλά και γρήγορα να συνδέσεις τον εξωτερικό σκληρό δίσκο ή το USB Stick και να απολαύσεις, χωρίς πολύπλοκες ρυθμίσεις, την ταινία και τα βίντεο που επιθυμείς!

Εμπειρία πολυμέσων!

Με 3 εισόδους HDMI, η τηλεόραση της Hisense θα μετατρέψει το σαλόνι σε ένα κέντρο ψυχαγωγίας. Η σύνδεση HDMI παρέχει ταχεία μεταφορά ψηφιακών δεδομένων υψηλής ευκρίνειας από διάφορες συσκευές κατευθείαν στην τηλεόρασή!

Smart TV OS VIDAA U!

Το νέο λογισμικό smart tv VIDAA είναι εξαιρετικά παραμετροποιήσιμο, με πολύ μικρούς χρόνους φόρτωσης, χάρις τον τετραπύρηνο επεξεργαστή, και ξεκάθαρη εικονοποίηση στην αρχική οθόνη. Απλό στην εφαρμογή του ώστε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σου.

Leave a Reply

Discover more from e-prosfores

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading