Skip to content

Xbox One S 1TB μόνο 199,99

xbox

XBOX ONE S ALL DIGITAL EDITION

Παίξτε ψηφιακά με την κονσόλα Xbox One S All-Digital Edition και δημιουργήστε μια βιβλιοθήκη ψηφιακών παιχνιδιών που σάς ακολουθεί παντού και είναι διαθέσιμη στο cloud. Αποκτήστε πρόσβαση από οπουδήποτε στα αποθηκευμένα παιχνίδια στο cloud και απολαύστε τη δυνατότητα προπαραγγελίας και προεγκατάστασης επερχόμενων παιχνιδιών για να παίξετε μόλις κυκλοφορήσουν. Διευρύνετε τις επιλογές σας με το Xbox Game Pass, με το οποίο μπορείτε να ανακαλύψετε και να κατεβάσετε πάνω από 100 σπουδαία παιχνίδια (η συνδρομή πωλείται ξεχωριστά).

  • Δυνατότητα μετάδοσης 4K – Αναμεταδώστε βίντεο 4K Ultra HD στα Netflix, Amazon και άλλα πολλά.
  • 4K Blu-ray – Παρακολουθήστε ταινίες με εκπληκτική λεπτομέρεια με το ενσωματωμένο 4K Ultra HD Blu-rayTM.
  • Χωρικός ήχος – Ζωντανέψτε τα παιχνίδια και τις ταινίες σας χάρη στον απολαυστικό ήχο των Dolby Atmos και DTS:X.
  • Εφαρμογές απεριόριστης ψυχαγωγίας – Απολαύστε τις αγαπημένες σας εφαρμογές, όπως YouTube, Spotify και πολλές άλλες.

 

x

 

MINECRAFT

Το Minecraft είναι ένα παιχνίδι τοποθέτησης κύβων και διαρκούς περιπέτειας. Χτίστε οτιδήποτε μπορεί να δημιουργήσει η φαντασία σας με απεριόριστους πόρους στη Δημιουργική λειτουργία ή ξεκινήστε μια μεγάλη αποστολή στη λειτουργία Επιβίωση και ταξιδέψτε σε μυστηριώδη μέρη και στα βάθη των δικών σας ατέλειωτων κόσμων.

minecraft

SEA OF THIEVES

Ένα παιχνίδι περιπέτειας κοινού κόσμου, το οποίο σας επιτρέπει να υποδυθείτε τον πειρατή που πάντα ονειρευόσασταν σε έναν κόσμο γεμάτο από κινδύνους και πράγματα για να ανακαλύψετε. Εξερευνήστε έναν αχανή ωκεανό όπου κάθε πλοίο στον ορίζοντα μπορεί να είναι γεμάτο από πραγματικούς παίκτες, οι οποίοι μπορεί να είναι φίλοι ή εχθροί. (Το Sea of Thieves προϋποθέτει συνδρομή Xbox Live Gold. Πωλείται ξεχωριστά.)

Sea-of-Thieves-PC-Xbox-One-screenshot-4-800x450

FORTNITE

Περιλαμβάνει 2000 V-Bucks και το Legendary Rogue Spider Knight Outfit με 2 διαφορετικές εκδόσεις στιλ που ξεκλειδώνονται ως προκλήσεις μέσα στο παιχνίδι στα δωρεάν Fortnite Battle Royale και Creative modes. Το Save the World campaign δεν περιλαμβάνεται.

forthnite

Αποκτήστε το από την Media Markt πατώντας εδώ

Leave a Reply

Discover more from e-prosfores

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading