Skip to content

SAMSUNG QLED 4K -300 ΕΥΡΩ

Απόλαυσε υπέροχες εικόνες με εκθαμβωτικά χρώματα, εκπληκτική αντίθεση και μοναδικές λεπτομέρειες χάρη στη νέα 4K smart QLED της Samsung. Διαθέτει επεξεργαστή Quantum 4K για κορυφαία απόδοση και πραγματικό HDR, κάτι που σε συνδυασμό με την τεχνολογία Quantum Dot εξασφαλίζει όγκο χρώματος της τάξης του 100% και περί το ένα δισεκατομμύριο χρωματικών αποχρώσεων.

Η δε ανάλυση των 3840×2160 θα σου επιτρέψει να απολαύσεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο με πάσα λεπτομέρεια, ζώντας έτσι πρωτόγνωρες εμπειρίες ψυχαγωγίας. Με μειωμένο input lag για καλύτερες επιδόσεις στο gaming, δυνατότητα upscaling με χρήση AI και έξυπνες λειτουργίες που της επιτρέπουν να ενσωματωθεί ομαλότερα στον χώρο, η νέα QLED της Samsung έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία της.

Quantum Dot για 100% όγκο χρώματος

Χρώματα τόσο αληθινά, που αγγίζουν την πραγματικότητα. Με τη μοναδική τεχνολογία Quantum Dot της Samsung, η QLED αποδίδει το 100% του όγκου χρώματος, προσφέροντας ρεαλιστικά χρώματα σε σκοτεινές ή φωτεινές σκηνές. Το ένα δισεκατομμύριο χρώματα που είναι σε θέση να αποτυπώσει, ζωντανεύουν κάθε εικόνα, αναβαθμίζοντας τις εμπειρίες ψυχαγωγίας σου.

Πραγματικό HDR κάθε στιγμή

Δες αντικείμενα στο σκοτάδι και απόλαυσε απίστευτες διαφοροποιήσεις στις αποχρώσεις. Το Quantum HDR 4X αναλύει τη σκηνή καρέ-καρέ και προσαρμόζει τον φωτισμό για να αποδώσει τη μοναδική φωτεινότητα κάθε στιγμής.

Κάνοντας level up στο gaming

Χάρη στην τεχνολογία FreeSync, η QLED μειώνει το input lag, προσφέροντάς σου μια ταχύτατη εμπειρία gaming σε πραγματικό χρόνο. Εκμεταλλεύσου την ταχύτητα μίας QLED και ετοιμάσου για επικές νίκες. Το δε Dynamic Black Equalizer σου προσφέρει καλύτερη ορατότητα στις σκοτεινές σκηνές και χρησιμοποιεί λεπτομερή ανάλυση σκηνής βελτιώνοντας την ποιότητα κάθε εικόνας –ακόμη και τον ήχο, έτσι ώστε εσύ να αφοσιωθείς στο παιχνίδι σου.

Επεξεργαστής Quantum 4K για κορυφαίες επιδόσεις

Εκμεταλλεύσου τα πλεονεκτήματα του επεξεργαστή Quantum Processor 4K της QLED. Χρησιμοποιεί τον αποκλειστικά μοναδικό αλγόριθμο αναβάθμισης για να προσφέρει πιο καθαρές εικόνες, ενώ προσαρμόζει τη φωτεινότητα οθόνης και τον ήχο για να ταιριάζει με το δωμάτιό σου και τη σκηνή στην οθόνη. Ο πανίσχυρος επεξεργαστής της QLED προσφέρει βελτιωμένη ανάλυση και απίστευτη εμπειρία θέασης.

Upscaling με χρήση AI για 4K συγκινήσεις

Το AI Upscaling κάνει τη διαφορά. Η QLED χρησιμοποιεί την τεχνολογία μηχανικής εκμάθησης AI για να μειώσει το θόρυβο της εικόνας, να ανακτήσει τις χαμένες λεπτομέρειες και να προσφέρει ακρίβεια στις γραμμές των αντικειμένων και του κειμένου. Πλέον, μπορείς να απολαύσεις το περιεχόμενό σου σε ανάλυση 4K.

Intelligent mode από μία smart TV

Οι συνθήκες του χώρου σου μπορεί να αλλάξουν και η τηλεόρασή σου πρέπει να προσαρμόζεται σε αυτές. Η λειτουργία Intelligent της QLED προσαρμόζει ανάλογα τη φωτεινότητα και την ένταση του ήχου. Μπορεί ακόμη και να προσαρμόσει τον ήχο ώστε να ταιριάζει στο περιεχόμενο της τηλεόρασης, όπως να απομονώσει έναν διάλογο στις ειδήσεις και να δώσει ένταση στη φωνή ενός τραγουδιστή σε σχέση με τους υπόλοιπους ήχους της συναυλίας.

Μίνιμαλ design, υπέροχη αισθητική

Ο σχεδιασμός της τηλεόρασης δεν πρέπει να τραβά την προσοχή από το περιεχόμενο. Ο μίνιμαλ σχεδιασμός της QLED διαθέτει λεπτά πλαίσια που κάνουν το βλέμμα να εστιάζει στην εικόνα, αφήνοντάς σε να απολαύσεις αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά, εστιάζοντας εκεί που βρίσκεται η δράση. Ακόμη κι όταν η QLED είναι σβηστή πάντως, η λειτουργία Ambient τη βοηθά να γίνει ένα με το ντεκόρ του σπιτιού σου για ένα απόλυτα αρμονικό αποτέλεσμα. Αντί για μια απλή κενή οθόνη, θα βλέπεις όμορφες εικόνες που ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής σου, με εύκολες ρυθμίσεις και ποικιλία επιλογών.

Smart Hub & One Remote που κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη

Η QLED γίνεται ακόμη πιο έξυπνη με το Smart Hub and το Samsung One Remote. Σου φέρνουν όλο το περιεχόμενο που θέλεις στα χέρια σου, από το set-top box μέχρι την κονσόλα παιχνιδιών, τις εφαρμογές και τα προγράμματα live TV σου. Όλα όσα χρειάζεσαι μπροστά σου. Χάρη στο Bixby, μπορείς ακόμα και να μιλήσεις στην τηλεόρασή σου! Κάνε μια ερώτηση και άφησέ τη να σε… μαγέψει!

Το smart home είναι εδώ!

Ένα πραγματικά έξυπνο σπίτι, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της δικής σου ζωής. Με ενσωματωμένη τη λειτουργία Samsung SmartThings, η QLED μπορεί να σε συνδέσει με συσκευές και πληθώρα αισθητήρων βάσει της πλατφόρμας IoT. Μπορείς να ανάψεις τα φώτα, να δεις τι υπάρχει στο ψυγείο ακόμη και να λάβεις ειδοποιήσεις από τις συσκευές σου! Σημείωσε πως η νέα σου τηλεόραση διαθέτει ενσωματωμένο AirPlay 2 και ως εκ τούτου είναι συμβατή με συσκευές Apple.

Πατήστε εδώ για να την αποκτήσετε τώρα.

 

Leave a Reply

%d